Párkapcsolat

Életed egyik legfontosabb területe, ahol békére és harmóniára vágysz, a párkapcsolat. Lehet, hogy elégedetlen vagy a pároddal vagy magaddal, esetleg teljesen ki is zárod magad a párkapcsolatból, hogy ne kelljen elégedetlenül élned benne, ezért nincsen párod. Az is lehet, hogy függőségben élsz valakitől, vagy hogy félsz a függőségtől. Álarc mögött női, illetve férfi szerepeket játszol ahelyett, hogy álarc nélkül egyszerűen, önmagadat felvállalva élnéd az életedet.

A cél, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni, és hogy amit gyermekkorodban lezártál a szüleid kapcsolatában, az most leomoljon benned. Ugyanis életed legelső kapcsolata a szüleid kapcsolata. Mivel ezt hozod tőlük, ez az alap, amellyel a külvilágban megnyilvánulsz, és ez az, amely megalapozza minden emberi kapcsolatodat.

Beszélünk a szexről is tabuk nélkül, felszabadítva azokat a gátlásaidat, amelyek tudattalanul akár a nemiségedhez kapcsolódó (szimbolikusan meghatározható) betegségek formájában már meg is mutatkoztak.